932 954 545

Un gran nombre d’assistents van participar ahir al webinar de presentació de Servei de Telemetria per a Hostaleria. L’interès que va despertar la solució ha estat tot un èxit.

La sessió en línia va tenir com a protagonistes a Eduard Martí, director comercial, Ricard Vilaró, product owner, i Josep Prieto, responsable d’implantació de projectes i consultoria. Els tres van ser els responsables de guiar els espectadors a través d’un recorregut pel servei de telemetria per a hostaleria. Així, van començar parlant del nostre esforç en l’àrea d’hostaleria amb diferents solucions dirigides a facilitar la gestió diària de les empreses operadores. Es va referenciar l’aplicació de recaptació mòbil i el, ja conegut, programa de gestió IPS-Maq3g. Van continuar desgranant les funcionalitats actuals i futures de la solució mostrant els diferents informes i gràfics que ofereix. I van tancar l’exposició amb la il·lustració de 4 casos d’ús com a exemples reals sobre el funcionament de l’eina.

Eduard Martí va ressaltar els beneficis que obté l’empresa operadora amb el Servei de Telemetria. Aquests són la maximització d’ingressos i la minimització de costos, ja que amb la interpretació de les dades es pot optimitzar el temps d’operació de les màquines, minimitzar les parades tècniques i generar rutes de recaptació flexibles i a conveniència.

Ricard Vilaró es va centrar en el desenvolupament de l’eina i va afirmar que els dispositius no emmagatzemen dades, només les capturen i transmeten per mostrar-los de manera ordenada i que es puguin interpretar. A més, la seva integració amb l’aplicació de recaptació mòbil amplifica els seus beneficis ja que el recaptador no necessitarà cap cable per fer la recaptació.

I Josep Prieto va analitzar els avantatges que ha suposat el Servei per a una gestió 360 de l’operadora, per a l’adaptació a nous escenaris (baixes, vacances, quarantenes, etc.), per a la reducció d’avisos per càrregues i per a l’augment del temps productiu de les màquines.

En definitiva, el webinar de presentació del Servei de Telemetria per a Hostaleria va servir per a donar a conèixer la nostra innovadora solució que permet consultar, de forma àgil i còmoda, l’estat i els principals indicadors de l’explotació en carrer al complet.

Tot això està ja disponible al vídeo del webinar i al nostre canal de Youtube.

Share This