932 954 545

El sistema de control d’accés d’IPS ha estat homologat per la Comunitat de Madrid. Aquesta homologació valida que el mòdul d’admissió de DinamiaCard compleix amb els nous requisits d’arquitectura tècnica, comunicació web i funcionalitats establerts. Així, ja es troben disponibles les nostres diferents modalitats perquè les empreses operadores puguin controlar l’accés als seus salons complint de manera eficaç amb les normatives establertes.

El mòdul d’admissió d’DinamiaCard té com a objectiu principal facilitar la gestió del control d’accés als salons. Compta, a més, amb funcions addicionals d’alt valor afegit que permeten la consulta de forma centralitzada i consolidada d’informes d’admissió de totes les sales de l’empresa operadora, pot enllaçar-se amb els sistemes de control de presència o obertura d’accessos que la sala triï i és un producte escalable amb la resta de les nostres solucions. Precisament, aquest mòdul és la base del sistema de fidelització de clients de DinamiaCard.

La informació obtinguda a través del mòdul d’admissió de DinamiaCard serà integrada en la nova Plataforma màster d’IPS, el que permetrà el càlcul de mètriques de gestió de negoci com el volum de joc, el de despesa mitjana per visitant o l’anàlisi de l’evolució dels mateixos indicadors. Es garanteix, d’aquesta manera, que es pugui accedir a tota la informació de les sales en qualsevol moment i amb les dades actualitzades.

Un altre dels avantatges més rellevants de les solucions d’IPS és que el programari està obert a qualsevol tipus d’integració amb els elements físics que la sala triï. IPS estudiarà i proposarà l’annexió amb la seva plataforma. Des d’IPS motivem que les empreses operadores pensin en la seva sala, en les diferents opcions que existeixen per controlar la presència a la mateixa i que decideixin la forma més adequada en funció de les seves necessitats i possibilitats.

Share This