El nostre renovat equip comercial et convida a passar pel nostre estand, l’A10, a la propera edició de la Feria Internacional del Juego de Madrid, que es celebrarà del 15 al 17 de març.

En una campanya per donar a conèixer als nostres companys, hem elaborat una sèrie de vídeos amb tots ells. Per què assistir a FIJMA22?, Per què visitar l’estand d’IPS? i Per què escollir IPS? són les tres preguntes que responen a aquestes entrevistes. Amb les seves respostes conviden a tots els assistents a FIJMA a passar pel nostre estand, l’A10, i a apuntar-se a les sessions de l’AgoraIPS. Així descobrim a:

Tots els perfils posseeixen gran experiència en l’àmbit de les vendes i provenen de sectors tant diferents com el de les telecomunicacions, l’ocupació, la informàtica o la banca.

Els clips de la campanya, d’aproximadament un minut de durada. Es poden veure a les nostres xarxes socials. A més, tot l’equip estarà a l’estand A10 de la Feria Internacional del Juego de Madrid, ensenyant les diverses novetats que presentem en aquesta edició.

Share This