932 954 545

Arranquem el curs presentant una nova versió de l’aplicació de recaptació mòbil de IPS amb més funcionalitats. L’aplicació, pensada per a ser utilitzada amb dispositius Android, presenta els requisits indispensables perquè els recaptadors puguin dur a terme la seva feina diària de manera còmoda, àgil i segura.

A les diferents operatives ja conegudes com a recaptació manual i electrònica de comptadors de qualsevol tipus de màquina d’hostaleria, recuperació de préstecs pendents i de canvis de monedes pendents en el moment de recaptar els establiments o sense recaptar-los i configuració electrònica de màquines a través de Cable-BlueTooth o IPS-BT, se li afegeixen les següents:

  • Aportacions d’efectiu en màquina:
    • Càrrega operativa a màquina recuperable per l’empresa, l’establiment per totes dues parts.
    • Dipòsit d’efectiu a màquina, recuperable per l’empresa.
  • Lliurament de préstecs als establiments.
  • Resum de la liquidació pendent de validar amb l’oficina central.

Aquestes millores contribueixen a dotar de més contingut l’aplicació de recaptació mòbil convertint-la així en un recurs indispensable per a l’operativa diària dels recaptadors. Tota la informació que es recull a través de l’aplicació es queda emmagatzemada a IPS-Maq3g . L’app simplement funciona com a eina de comunicació entre la màquina i el servidor de l’operadora. D’aquesta forma es garanteix la seguretat de la captura de les dades i el posterior emmagatzemat d’aquestes.

L’aplicació de recaptació mòbil de IPS incrementa la comoditat i la facilitat per a gestionar el personal de carrer, millora la visualització de la informació i presenta molt més seguretat en el maneig de les dades.

Descobreix aquestes i altres novetats perquè la nova versió de l’app ja està disponible!

Share This