932 954 545

Cada dia a les nostres empreses generem una gran quantitat de dades. Aquestes, en general, estan emmagatzemades en el disc dur de l’ordinador o del servidor.

La informació que necessiten els programes amb els que treballem, podria arribar a perdre’s per diferents motius: un virus, un error en hardware o en el software, un error d’un usuari, etc.

Des del programa IPSDBCheck que incorpora qualsevol de les aplicacions de la Plataforma 3g, facilitem als nostres clients l’operativa per a realitzar còpies de seguretat, tant manuals com programades, i restaurar les dades de manera molt senzilla.

Ara una reflexió si ja esteu realitzant còpies de seguretat…. us heu assegurat que les bases de dades i les còpies de seguretat NO es troben en el mateix disc dur? Si no és així i es troben en la mateixa ubicació podríem arribar a perdre tota la informació. No és habitual, però existeix la possibilitat i pel risc que suposa, hem de prendre precaucions. Des d’IPS t’aconsellem fer còpies periòdiques en un dispositiu extern al servidor.

Si vols conèixer com fer les còpies de seguretat pas a pas, fes clic aquí per obrir la nota tècnica.

Share This