932 954 545

Les empreses operadores que desitgeu controlar l’accés als salons de joc ja ho podeu fer amb les noves solucions resolutives i eficaces d’IPS que, a més, compleixen amb les normatives establertes. Aquesta gestió es realitza de manera òptima amb el mòdul d’admissió de DinamiaCard, una solució que permet una integració global amb la resta dels productes per a la gestió integral de la sala de joc.

El mòdul d’admissió de DinamiaCard té com a objectiu principal facilitar la gestió del control d’accés als salons. Compta, a més, amb funcions addicionals d’alt valor afegit que permeten la consulta de forma centralitzada i consolidada d’informes d’admissió de totes les sales de l’empresa operadora, pot enllaçar-se amb els sistemes de control de presència o obertura d’accessos que la sala triï i és un producte escalable amb la resta de les solucions d’IPS. Precisament, aquest mòdul és la base de sistema de fidelització de clients de DinamiaCard.

La informació obtinguda a través d’aquest mòdul s’integrarà en la nova Plataforma màster d’IPS, el que permetrà el càlcul de mètriques de gestió de negoci com el volum de joc, el de despesa mitjana per visitant o l’anàlisi de l’evolució dels mateixos indicadors.

Des d’IPS motivem que les empreses operadores pensin en la seva sala, en les diferents opcions que existeixen per controlar la presència a la mateixa i que decideixin la forma més adequada en funció de les seves necessitats i possibilitats.

Share This