932 954 545

Confirmem la nostra presència a la nova edició de la fira Expojoc amb tot el nostre catàleg per a hostaleria i salons al complet. Disposarem el nostre estand, el número B5, amb tots els serveis aptes per a les empreses operadores.

Així mateix, rebrem el premi Innovació Expojoc 2022 en reconeixement a les “millores tecnològiques que faciliten el treball dels operadors amb especial referència al Servei de Telemetria per a hostaleria”. El jurat dels premis Expojoc 2022, format per Carlos Lalanda, soci fundador de LOYRA Advocats, Fernando Henar, president de C.E.J, Miguel Ángel Rodríguez, secretari estatal de joc d’UGT, Alberto Eljarrat, CEO de SPORTIUM, Ángel Díaz Prado, encarregat comercial d’ASTURPLAY, Esther Ballart, managing director de TRISIGMA, Susana Murciano directora de l’associació EUROPER i Isabel Sáez, directora comercial i d’operacions de VIDEMUR, ha volgut distingir-nos pels nostres esforços i millores en innovació.

El resultat de tot aquest treball es podrà provar en directe a través de solucions per a hostaleria com l’aplicació de recaptació mòbil, que inclou la gestió íntegra d’avisos i avaries, i el Servei de Telemetria per a Hostaleria, que facilita la planificació de rutes de recaptació. I mitjançant serveis per a salons, com els mètodes de pagament alternatius, amb el mòdul Cashless de DinamiaCard, el sistema TITO o la integració amb diferents eWallets, o l’operativa completa d’administració de clients: admissió i fidelització i gestió centralitzada de totes les funcionalitats en una única plataforma, la Plataforma màster.

Aquestes novetats estaran disponibles al nostre estand d’IPS, el B5, a Expojoc. Una cita imprescindible per conèixer tots els productes que convertiran les empreses operadores, tant d’hostaleria com de sales, en companyies competitives amb tecnologia capdavantera. A més, difondrem les darreres notícies sobre el programa Kit Digital, subvencions a fons perdut de fins a 12.000 € que faciliten l’adquisició de solucions amb l’objectiu de digitalitzar les organitzacions.

Share This