932 954 545

IPS inicia un cicle de ponències amb l’objectiu de tractar els reptes principals als quals s’enfronten diàriament les sales de joc, bé sigui en la gestió operativa, en la gestió del client o en el joc. Les conferències, d’assistència totalment gratuïta, es realitzaran mensualment en diferents capitals espanyoles. La primera tindrà lloc el proper 26 de setembre a l’Hotel Tryp Madrid Atocha de Madrid i comptarà amb un cafè de benvinguda i un posterior còctel.

El cicle de ponències que porten per títol ‘Principals reptes i necessitats per a la gestió integral de sales de joc’ arrenca aquest mes de setembre a la capital espanyola. Allà s’abordaran les diferents fases de la gestió integral de sales de joc, des de les necessitats més bàsiques fins als procediments més complexos, per generar una política estratègica d’administració segons l’operativa de cada empresa.

El programa detallat es centrarà en: gestió d’admissió, control d’accés i adaptació als canvis normatius; comptabilitat: captura d’informació de forma electrònica, centralitzada i en temps real; control d’efectiu: operacions traçables, sistemes de pagament alternatius i nous paradigmes, i gestió del client: player tracking, oferta comercial i fidelització.

Gràcies als seus més de 35 anys d’experiència, IPS ha anat acumulant un ampli coneixement del sector recreatiu i s’ha convertit en un referent en l’àmbit de la gestió a través de solucions globals i integrades. Per aquest motiu, la companyia obre una nova etapa per transmetre aquest saber i contribuir a millorar la competitivitat i la professionalització de les empreses operadores.

A més, de la presentació del 26 de setembre a Madrid (Hotel Tryp Madrid Atocha), les següents dates confirmades són el 9 d’octubre a Barcelona, ​​el 6 de novembre a Sevilla i el 7, a Màlaga.

La participació als esdeveniments és gratuïta i es requereix confirmació d’assistència.

Share This