932 954 545

El passat dimecres, 11 de març, IPS va celebrar una nova cita de la presentació ‘Principales retos y necesidades sobre la gestión integral de salas de juego’ a València. La resposta de les empreses operadores va ser bona i es van congregar diferents agents que es van mostrar molt interessats, no només en l’exposició teòrica, sinó també en la part pràctica on es van fer demostracions de les diferents solucions d’IPS.

Un dels temes que va despertar especial atenció va ser el control d’accés a les sales de joc. La modalitat d’admissió associada a DinamiaCard va resoldre de manera satisfactòria totes les inquietuds dels assistents ja que és un software que permet el control de prohibits, el registre del client i, gràcies a la combinació amb el mòdul de fidelització, la realització de campanyes de màrqueting. A més, també es va parlar de comptabilitat, gestió de l’efectiu i de casos pràctics que van il·lustrar els diferents reptes que es van plantejar durant la xerrada.

En finalitzar, els assistents va poder gaudir d’un magnífic tast de vins a la qual es va degustar un cava, un vi blanc i dos negres. Va ser la cirereta del pastís a una jornada que va servir per compartir, aprendre i divertir-se.

A continuació, podeu consultar la galeria fotogràfica de l’esdeveniment de València.

https://flic.kr/s/aHsmLVXhEk

Share This