932 954 545

Bilbao és la nova cita de la ponència que realitzarem sobre la gestió de sales de joc: ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’. Després de Múrcia, viatjarem el dia 20 de febrer fins a Euskadi per apropar el nostre coneixement i experiència sobre la gestió integral dels salons.

A la presentació, liderada per Josep Prieto, responsable d’implantació de projectes i consultoria d’IPS, es tractaran diferents qüestions amb l’objectiu de reflexionar sobre la manera òptima de gestionar i administrar les explotacions. Així, es plantejaran preguntes del tipus: S’estan captant nous clients? Es disposa d’una política de flux d’efectiu? S’obtenen els indicadors adequats en l’àrea de comptabilitat? Es coneix el flux de les transaccions de la sala? I a la vegada s’oferiran respostes a aquests interrogants que contribueixen a millorar la rendibilitat dels espais. Comptabilitat, gestió de l’efectiu, admissió, captació i fidelització del client seran els diferents eixos sobre els quals es construeix el discurs que engloba els principals reptes que han d’afrontar les sales de joc.

A més de la xerrada ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’, a la qual us hi podeu apuntar de manera gratuïta, oferirem un espai de demostracions on provar les solucions que IPS presentarà i un tast de cerveses artesanes d’Euskadi. Un moment propici per, de manera distesa, compartir dubtes i inquietuds i intentar resoldre-les de manera efectiva.

Us esperem a tots a la presentació ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’ el proper 20 de febrer a la Torre Iberdrola de Bilbao.

Més informació i inscripcions: ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de salas de juego’.

Share This