932 954 545

Tornem a tenir presència a l’ExpoCongreso Andaluz a Torremolinos per a presentar més novetats d’aquest 2019. Així, estarem presents a la fira, el 8è ExpoCongreso Andaluz, els dies 18 y 19 de setembre, a l’estand 4A.

Com hem estat fent aquests darrers mesos, la nostra participació a la fira garanteix la presentació de novetats en tots els serveis que oferim. Aquest mes de setembre, les noves notícies es centren especialment en l’aplicació mòbil de recaptació i la plataforma máster. Ambdues incorporen més funcionalitats que entre molts altres avantatges permetran una millor visualització de les dades que es capturen de les màquines i la desvinculació dels dispositius per poder treballar sense perdre cap tipus d’informació i garantint la màxima compatibilitat entre ells. A més, s’incrementen les opcions de seguretat i les modalitat de finançament ja que tots els serveis d’IPS s’ofereixen en mode de pagament per ús, és a dir, en format subscripció.

Al llarg d’aquestes setmanes donarem a conèixer més novetats. De totes maneres, els convidem a tots a assistir a la fira de Torremolinos i a visitar-nos al nostre estand. Els esperem!

Share This