932 954 545

L’admissió a les sales de joc ha estat un dels temes principals tractats a la presentació que IPS ha organitzat a Madrid sota el títol ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de las salas de juego’.

IPS ha organitzat aquesta primera ponència amb l’objectiu d’apropar el coneixement sobre les diferents fases de l’administració global de sales, des de les necessitats més bàsiques fins a procediments més complexos. Les qüestions rellevants que es van plantejar a la xerrada van ser la comptabilitat, el control d’efectiu i la gestió del client, però van ser les inquietuds sobre l’admissió a les sales de joc les que van centrar encara més l’atenció de tots els assistents.

Josep Prieto, responsable de projectes i consultoria d’IPS, va presentar una conferència que va fer un recorregut pels diferents nivells de professionalització de les sales de joc. En aquest sentit, va interpel·lar els assistents perquè aquests es fessin les preguntes concretes que els portessin a avançar i solucionar els reptes als quals s’enfronten les sales de joc en el moment actual. A més, va oferir una eina d’anàlisi i autoreflexió per a ajudar a les sales a resoldre les seves principals necessitats de gestió en clau present i futura.

Un cop finalitzada la part més didàctica de la jornada, es va fer una demostració de les solucions per a sales de joc d’IPS en un espai que, acompanyats d’un còctel, es va poder aprofundir més en els interrogants que va despertar la ponència.

La propera cita del cicle ‘Principales retos y necesidades para la gestión integral de las salas de juego’ serà el 9 d’octubre a Barcelona i es donaran a conèixer noves funcionalitats i solucions.

A continuació, es pot consultar la galeria de fotografies de la presentació d’IPS a Madrid.

presentacion madrid (7)
Share This