Us desitgem Bones Festes col·laborant, un any més, amb Metges Sense Fronteres. El nostre compromís social continua ferm en un moment crucial en què la solidaritat i l’empatia són més necessàries que mai. Donem suport a l’organització medicohumanitària a través de les targetes de felicitació que us enviem. Aquesta aliança suma en el finançament de projectes socials dels quals es beneficien milers de persones a tot el món.

Segons defineix la pròpia ONG, Metges Sense Fronteres intervé davant el deteriorament brusc de les condicions medicohumanitàries de poblacions afectades per crisis que posen en perill la seva supervivència o la seva salut especialment víctimes de conflictes armats, víctimes de malalties endèmiques i epidèmiques, víctimes de violència social i persones excloses de l’atenció sanitària i víctimes de desastres naturals.

Aquesta iniciativa és una mostra més del nostre esperit solidari i la nostra aposta per valors com ara el compromís, la fraternitat, el respecte i l’empatia. Aquest petit i humil pas s’uneix a l’esforç de molts que, de manera altruista, fan gestos similars.

Tot l’equip d’IPS us desitja unes Bones Festes i un Pròsper any nou, Feliz año nuevo, Urteberri on, Feliç aninovo.

Poden fer donatius a Metges Sense Fronteres al següent enllaç:

https://www.msf.es/que-puedo-hacer-yo/donativo

Share This