932 954 545

Reafirmem el nostre compromís, una vegada més, com a empresa col·laboradora del Congrés Anesar. La cita, que tindrà lloc a l’Hotel Meliá Castilla el proper 12 de maig, té com a lema ‘Somnis de 1982, propostes de 2022’.

L’esdeveniment ha programat diferents ponències i taules rodones que volen posar en valor les diferents iniciatives que tenen com a objectiu millorar l’activitat del sector. Així, el congrés comptarà amb portaveus d?associacions i patronals i experts en qüestions polítiques i jurídiques. La ponència magistral destacada serà ‘La porta giratòria al revés’ pronunciada per Marcos de Quinto, exvicepresident executiu mundial de Coca-cola i exportaveu d’economia de Ciutadans.

L’edició d’enguany del Congrés coincideix amb una efemèride molt especial: es compleixen 40 anys de la constitució d l’associació Anesar. Una fita que celebrem i que desitgem que es converteixin en molts anys més.

A IPS volem estar a prop de les empreses operadores i la participació en aquest tipus de trobades és un punt estratègic per poder conèixer de primera mà les inquietuds i els reptes actuals del sector. Al llarg del 2022, estarem també presents en altres esdeveniments destacats per seguir amb la nostra política de proximitat i estreta vinculació amb les operadores.

Share This